Босът на Славия Венцеслав Стефанов нападна остро Левски и по-специално изпълнителния директор на "сините" Павел Колев, който по-рано днес изрази недоволство относно разпределянето на парите от ТВ права. 

"Павел Колев докато 7 години беше в БФС всичките решения на футболния съюз бяха светая светих, а сега имал горчив привкус. Да ходи да работи в сладкарницата тогава, защо стои още в Левски. Клубовете не ги били питали? БФС дава предложенията, запознава ги с офертите и се решава. Той какво иска? Нотариален акт ли да му изпратим? Такива като него, които не са дали и една стотинка за футбола, да не дават акъли! Мнението трябва да го дават хората, които дават пари", каза Стефанов пред БЛИЦ.

"Левски цял живот са под вимето и цицат! И все им е малко. Затова имат 50 милиона борчове", продължи босът на Славия.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Те самите не знаят защо са против договора за ТВ правата. Защо се подписвал една година по-рано!? Те си мислят, че хората от БФС искали да подпишат договора по-рано, за да вземел някой нещо. А от Нова телевизия ясно им казаха, че е такава практиката - една година преди изтичането на договора се преговаря за нов", обясни Стефанов.

"Не срещата в БФС днес аз най-много виках. Повиших тон и на Пламен Марков. Викам му "Я попитай твоя шеф как му върви бизнеса, преуспява ли?". А това ми отговори: "С 60% е надолу". Ето, виждате какво става - рекламодателите намалят, спонсори трудно се намират, а ЦСКА и Левски искат парите от ТВ правата да се вдигнат. Такъв филм няма. Аз нямам намерение да отказвам на този, който предлага да дава пари 5 години. Всички трябва да бъдат доволни", добави босът на Славия.

Относно притеснителните новини за състоянието на Левски и липсата на спонсори на "Герена", Стефанов коментира: "Участвал съм много акции - животоспасяващи на хора, на деца... Те сега искат целият народ да спасява Левски ли? За да стоят Сираков и Павел Колев и да взимат пари. За Сираков не искам да коментирам, но за Павел Колев съм сигурен, че е на заплата в Левски. Да си затваря устата с неговия горчив привкус, че нагарча повече, това ще го посъветвам."

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020