Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че Миньор (Перник) е труден съперник. Двата тима се изправят в 1/4-финален сблъсък за Купата на България. Първият мач е в Перник, а крайният победител ще стане известен в столичния квартал "Овча Купел". Стефанов си пожела Славия да не се пада с "Левски" до финала.

"Миньор е труден съперник, особено ако се изправи от кризата, в която се намира. Ако играем така, както срещу "Ботев" (Пловдив), може да стигнем до финал. Пожелавам си да не се падаме с "Левски" до финала, ако зависи от мен. И второ, трябва ни мотивация, физическа издържливост. Вторият полусезон е по-труден, има контузии, тежки терени, картони. Вили Вуцов е доволен от жребия. Каза, че не иска "Левски" и ЦСКА и ето, че така стана", коментира Стефанов.

"Няма да има много промени в Славия на паузата. Това кой ще идва и ще си отива, трябва да питате Велислав Вуцов. Състоянието на Чавдар Янков е добро след операцията. Съжалявам, че дълго време някои доктори го залъгваха, че няма нужда от операция. Той се вслушваше в съветите им. Надяваме се през януари да свали гипса и дай Боже за първите мачове да бъде готов", добави шефът на Славия.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ