ЦСКА победи категорично Хебър (Пазарджик) с 3:1 в мач от втория кръг на Първа лига. Това беше и първа победа за "червените" от началото на сезона.

След края на двубоя старши треньорът на "армейците" Томислав Стипич сподели, че двубоят с пазарджишкия тим е бил труден и, че му липсват феновете.

"Не беше лесно. Беше много труден двубой, като за начало поздравления за моите играчи. Спечелихме първото си домакинство за сезона. Сега сме доволни от това, което направихме.

Знаете, аз съм треньор и трябва да се грижа за уменията на играчите. Ако идват от България и имат и качеството, ще играят. Но трябва да печелим и в същия момент да развиваме тези млади играчи.

При гола за Хебър мислех, че тъчът ще е за нас, а беше за съперника. Не бяхме на позиция, те ни изненадаха, но съм сигурен, че се защитавахме добре.

Най-големият поолжителен знак е ежедневната работа, тя е страхотна, има страхотна връзка между футболистите, треньорите и клуба, това е най-важното. Когато срещна хората, с тях имаме добри чувства."

Липсват ми много привържениците"

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025