Треньорът на „Левски” Стойчо Стоев се надява защитата на тима да не допуска грешките, които направи в мачовете от подготовката в Турция. Днес „сините” завършиха 3:3 с Карпати, като два от головете на головете на украинците бяха след грешки в отбрана.

"За последния мач, в този сгъстен цикъл, имаше лека умора. Допускаме грешки, в защитен план и си усложняваме мачовете. В няколко мача се получи вече, не трябва да правим такива грешки в първенството, тук са контролни срещи. Срещнахме доста отбори с различен стил, стремиш се да се противопоставиш по най-добрия начин, някъде се получаваше, някъде не. В Турция имаше доста отбори, което влияе на тревното покритие на терените", заяви Стоев.

"На новите футболисти им трябва време, един месец е малко време, хубаво е, че вкарваме, лошо е, че ни вкарват. Трябва да чистим тези грешки и в официалните мачове. От един спечелен мач, може да се превърне в загубен", допълни той.

"Стремяхме се да вземем футболисти, за да заздравим отбора. Времето ще покаже дали е заздварен отборът, има нови футболисти, нов треньор, в началото не винаги е толкова лесно", продължи Стоев.

"Да не избързваме с оценките, Йоргачевич има известни затруднения, не е играл дълго време, неговия пост е важен. При него ще има по-дълъг период. Няма да се разделяме с футболисти, а ми трябва дълга скамейка, тъй като първенството е дълго и свършва в края на май. Като дойдат мачовете с конкурентите ще ги разучим", допълни Стоев.

"Доволен съм от Валери Домовчийски, той е доста старателен и получава моите адмирации за играта си", даде оценка Стоев за представянето на нападателя, който вкара десетия си гол в контролите.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка