Треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев се надява феновете да подкрепят отбора срещу ЦСКА. "Жълто-черните" приемат "армейците" в неделя от 15:00 часа в мач от 11-ия кръг на "А" група. Както е известно, вчера разгневени ултраси нападнаха играчите по време на тренировката им, като хвърлиха няколко бомбички по тях.

"Нормално е феновете да искат да побеждаваме, но ние не успяваме вече няколко мача. Привържениците бяха изнервени със ситуацията с мача с Академик, което го разбираме. Надявам се в неделя да бъдат наш съюзник, а не наш противник", каза Стойчо Стоев на пресконференцията преди сблъсъка с ЦСКА.

"Мачът в неделя е много важен от морален аспект. Това ще бъде двубой на характера. Виждам настройка в отбора ни и желание за изява в неделя", каза Стоев.

"Не се притесняваме от ЦСКА. Важно е по-скоро ние какво ще направим на терена. Има футбол в нашият отбор, трябва да го покажем и да излезем крайни победители", оптимист е Стоев.

"ЦСКА може да изживяват криза, но са един от стойностните отбори в България. Те ще направят всичко възможно да излязат крайни победители, но и ние много искаме да спечелим трите точки", каза още наставникът на "жълто-черните", които имат едва 5 точки от 10 изиграни шампионатни мача до момента.

"Призракът от загубата с Академик все още броди на стадион "Миньор". Неприятен момент се получи с това поражение. Нямаше настроение в отбора, но в течение на седмицата виждам, че момчетата се вдигнаха. Даваме си сметка, че срещу Академик ни липсваха агресия и концентрация пред гола. Няма кадрови проблеми, всички са здрави. Надявам се футболистите да са готови за сериозния сблъсък срещу ЦСКА", каза още Стойчо Стоев. /БЛИЦ