Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев похвали футболистите си след реванша на "Местая", който Валенсия спечели с 1:0 и с общ резултат 4:0 елиминира разградчани от 1/8-финалите в Лига Европа. Специалистът изрази увереност, че догодина тимът му ще се представи още по-силно в евротурнирите.

"Минахме през едни етапи от развитието си на международната сцена. Видяхме, научихме се, ако правя съпоставка с мачовете с Базел. Тогава не бяхме готови и не знаехме как да се надиграваме. Днес видяхте, че се надигравахме с Валенсия. Имахме възможности, както и те. Вече сме прескочили един етап от своето развитие и гоним следващия. Надявам се догодина да изгледаме още по-добре, вдигнахме летвата. Ще изгледаме по-уверени, с по-голямо самочувствие. И аз се уча, както и футболистите", каза Стоев.

"Нямаше какво да губим днес. Целта беше да играем нападателно. Създадоха се празни пространства в нашата половина, ние също създадохме положения. Надявам се с времето да изчистим грешките. Анализирам всички мачове за себе си и това какво сме постигнали. Основното е, че изпитахме неимоверно удоволствие от Лига Европа", коментира треньорът на Лудогорец.

"Благодаря на феновете за подкрепата - както на първия мач в София, така и тази вечер. Сигурен съм, че следващото ни участие ще бъде по-добро и ще продължим да радваме българския зрител", добави Стойчо Стоев.

Лига Европа - сезон 2013/14