Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев похвали футболистите си за успеха с 3:0 над основния им конкурент за титлата - Литекс. Спецът обаче се оплака, че Жуниор Кайсара има дупка в крака, след като Мирослав Манолов го посече край тъчлинията малко преди края на дербито на 28-ия кръг на "А" група.

"Поздравявам момчетата, доволен съм от победата. Нищо друго не съм очаквал днес, трите точки бяха задължителни. Литекс е добър отбор, няма спор. ЦСКА също вървят добре, не бива да подценяваме никой отбор. Плейофите за първата седмица ще бъдат доста интересни. Напрегнато ще е, няма спор. Бях притеснен как ще ни се отрази този преход Европа - България, но момчетата се справиха. Очевидно обаче има носталгия по Европа. Беше хубаво и чудесно преживяване, надявам се догодина да го преживеем. В момента сме се настроили на вълна българско първенство", каза Стоев.

"Дяков получи болки в рамото още през първото полувреме. Витиня е с разтежение. Кайсара има дупка в крака след шпагата на Миро Манолов, но, предполагам, че това влиза във футбола", добави треньорът на шампионите.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ