Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев скочи на Литекс и след победата с 3:0, която разградчани постигнаха тази вечер над "оранжевите" в Разград и поведоха в "А" група. Веднага след срещата босът изрази задоволството си от успеха, но след като видя, че Жуниор Кайсара е здраво наритан от ловчанлии се ядоса и отново каза силни думи.

"Като видях Кайсара каква дупка има... Това не е нормално. Но това е българският футбол - само ритане, блъскане и простотии. Мирослав Манолов ли е, какъв е, не го знам, видяхте ли какво безумно влизане направи на Кайсара. Как да имаш настроение след победа, как да празнуваш след такава касапница. Това е пирова победа. Двама изнесени на носилка и Кайсара контузен... Касапи!", изля гнева си Домусчиев.

"Искаме да играем футбол, но виждате, че има някои, които имат за цел само да се ритат. Двама изнесени на носилка... Кайсара е в съблекалнята в момента, реве момчето", добави босът на Лудогорец.

"Скандал с Литекс ли? Аз не мисля, че е имало кой знае какви словесни престрелки. Нормално е, има напрежение. Просто миналия мач имаше един слаб съдия, който опорочи всичко. Сега реферът беше на прилично ниво и предложихме зрелище на феновете. Много ще ни е трудно да защитим титлата, но се надявам, че ще го сторим. Трябва да излизаме срещу всеки един отбор мотивирани за успеха, независимо от името му. Така ще направим и срещу ЦСКА - със симпатии или без симпатии. Трите точки и срещу тях са си три точки", добави босът на Лудогорец.

"Надявам се да нямаме сериозно контузени и да сме с всички играчи срещу ЦСКА. Искам да стане един истински празник на футбола и да зарадваме всички фенове. Още от началото на сезона съм подкрепил формата на "А" група, а доколкото чувам, самите привърженици са много щастливи. Поне няма да ни липсват емоции. Имам чувството, че много хора се мъчат те да липсват", каза още Домусчиев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ