Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев не беше доволен след нулевото равенство с преследвача "Ботев" (Пловдив) в Разград и разкритикува играчите си.

"До голяма степен реален резултат. Не съм доволен от първото полувреме. Не създадохме голови ситуации. През второто по-добре, но след като не сме вкарали... На почивката им казах, че играят много бавно и мудно. Дават на Ботев да се прегрупира и да създава контраатаки. През второто се променихме. И двата отбора се стремят да играят добър футбол. Имат нужните състезатели, но в "А" група има и други добри отбори", каза Стоев.

"Нямам представа в момента какво е състоянието на Владо Стоянов. Доколкото разбрах е с комоцио, на преглед е. Утре ще разберем повече", добави наставникът на разградчани.

"Всеки мач е различен. Срещу Динамо (Загреб) ще търсим победата, но ще бъдем внимателни. Всеки мач от групата е от особено значение, трябва да сме внимателни във фаза защита. Важното е да се възстановим до мача с Динамо (Загреб). Виждам умора у някои от играчите. Искам да изглеждаме на ниво", добави спецът.