Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев заяви след нулевото равенство с Лудогорец, че основната задача на тима му е била да неутрализира силните страни на съперника. Двата тима не успяха да си вкарат гол в първия мач от 1/2-финалите за Купата на България и всичко ще се реши на финала на "Герена" на 29 април.

"При равен резултат е нормално шансовете да са 50 на 50. Чака ни труден реванш, и за двата отбора ще бъде труден. Общо-взето съм доволен от това, което се опитваха футболистите да направят, с изключение на някои ситуации. Всичко изглежда е в процес на растеж. Не мога да не съм доволен“, каза Стоев.

„С Лудогорец не е толкова лесно да се надиграваш. В момента играят най-добрия футбол, няма спор. Нормално е, постепенно, постепенно да се търси позитивната насока. Иска ми се за три месеца да направим това, което ми е в главата, но ще трябва време. Става постепенно. Важното е, че "Левски" върви в правилната посока", продължи спецът пред микрофона на Диема Спорт.

„Ще се опитваме да се надиграваме, ще бъде открит мач и на реванша. Разбира се, ще бъдем и разумни, но има време, почти 20 дни. Едното е да неутрализираш силните страни на съперника, а и увереността от друга, а не да мислиш срещу какъв съперник играеш – силен или не“, каза още Стоев, който след мача не пропусна да се поздрави с бившите си футболисти от Лудогорец.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015