Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев заяви, че е малко по-доволен от играта на тима си при победата с 2:1 над Поли Тимишоара в сравнение с предните контроли. "През първото полувреме имаше динамика, поне в сравнение с предишните ни мачове тук. През второто се позагуби този импулс, но може би умората си каза думата. Твърде рано е да говорим, че сме постигнали облика, който искаме. Има още какво да чистим от играта си. Особено в офанзивна фаза трябва да умеем да създаваме повече положения", каза Стоев.

Наставникът даде яснота около някои от футболистите, които не взеха участие в днешния мач. Максимилиан Карнер вероятно ще се включи за последните контроли, докато Джереми де Ноойер ще бъде на линия още за следващия мач. Новото попълнение Джъстин Менголо пък все още е изостанал в подготовката, но до седмица трябва да бъде на линия за мачове.

"Карнер може би ще бъде готов за последните контроли. Джереми още за следващия мач ще е на линия, докато Менголо ще бъде може би за срещата с Бърно другата събота. Сигурно тогава ще запише първи минути. Надявам се да е готов за първия мач от първенството" добави треньорът на "Левски".


  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg