"Левски" продължава търсенето на централен нападател, който да реши проблемите в атака. "Сините" вече подписаха с петима нови, но таран все още липсва. Именно затова на Стойчо Стоев му се налага в последните контроли да пуска Мигел Бедоя на върха на атаката, тъй като единственият нападател Санти Нгом е в ужасяваща форма.

Стоев и Георги Иванов продължават да получават визитки на различни чуждестранни тарани. Според "7 дни спорт" "Левски" е набелязал нов играч за поста. Става въпрос за Леке Джеймс от Алесунд. 23-годишният норвежец е едно от откритията в местното първенство.

В отминалите три сезона той може да се похвали с 33 гола в 78 мача. Според запознати цената на нигериецът е 1,2 млн. евро. Надеждата на "сините" е, че договорът на Джеймс изтича през лятото и те могат да го вземат срещу значително по-скромна сума.


  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg