Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев скастри сериозно футболистите си след безидейната игра, довела до загубата с 0:1 от Берое в Стара Загора. "Определено не съм доволен от това, което видях. Това и им казах след мача. Не може да излизаш да не загубиш мача, трябва да излизаш с увереността, че си водач в класирането и да иска да го вземеш. Страшно много брак имаше в нашите действия. Не се получи нищо от това, което искахме. Почти нямахме флангови атаки, само епизодични, лесно губехме топката и давахме на Берое да организира бързи атаки“, каза Стоев пред Диема Спорт.

„Нямаме креативност в завършването на дадени ситуации. Много се лутахме и нямахме решение. Имах чувството, че повече мислеха как да не загубят мача, а не бива така. Няма гаранция, че ще победят, но това трябва да е тяхната нагласа. Те трябва да се вдигнат. Ясно е, че остават съвсем малко мачове, сгъстена програма, но общо-взето пролетта ще се реши кой да е шампион, кой да играе в Лига Европа. Хубавото е, че българското първенство е доста равностойно и много отбори ще губят точки“, продължи треньорът на "Левски".

Относно плановете за трансфери през зимата, Стоев коментира: „Търсим подсилване. Ние сме се ангажирали вече, ще опитаме да привлечем тези футболисти, които мислим, че ще ни свършат добра работа, тъй като се вижда, че в офанзивен план имаме проблем.“

„Като нямаш дълга скамейка - няма как да не се отрази в този цикъл. Умората оказва влияние и липсата на някаква опция, възможност за ротация, ще се отрази на отбора. Но в тези три мача те трябва да се справят с това, което им предстои. Когато психически са устойчиви, няма да имат проблеми да се справят с тези мачове“, допълни Стоев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016