ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендите на българския футбол Христо Стоичков и Димитър Пенев изненадаха играчите на ЦСКА, появявайки се на днешната им тренировка преди неделното дерби с Левски. Големият мач на българския футбол е на 18 септември от 16:45 часа.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Носителят на „Златната топка“ за 1994 г. и Треньор №1 на България за ХХ век дадоха съвети на играчите на Саша Илич преди вечното дерби. В ролята на преводач за чуждестранните играчи влезе вратарят Димитър Евтимов. 

“Тук сме с човека, който ми е помогнал най-много като треньор. Винаги съм вярвал, когато треньорът ми е казвал какво трябва да направя. Вие също трябва да вярвате на Саша Илич. Това, което можете да направите на мач - 90 минути без да спирате. Затова са треньорите - да дават указания, а футболистите да изпълняват“, заяви Стоичков.

„Всички до един - от първия до последния, сте футболисти, които имате качества, но повече характер трябва да има. Да не се отказвате от победата. Ако имате един гол преднина, още един трябва да вкарате. В неделя вие ще победите, защото сте много по-добри от тях. Публиката не играе. Характер и от първата до последната минута, да ги откажем напълно, да не се грижат за нищо. Успех ви желая!”, допълни футболната легенда.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК