Легендата на българския футбол Христо Стоичков говори след края на мача между героите ни от САЩ 94' и тези на Турция от 2002 година, завършил при 2:2. Камата коментира състоянието на родния футбол, като заяви, че не знае какво се случва с него. 

"Хората го изживяват така, както ние го изживявахме едно време. Виждате как се радват. Спомените ще останат. Да се надяваме, че тези дни отново ще дойдат, но трудно. Можем я още. Не е стихотворение, което можеш да забравиш. Годините си тежат. Вие управлявате футбола, аз съм много далеч от тази държава. Не знам какво става с българския футбол. Лошото е, че коментирам мачовете на българския национален отбор. Гледам да ги къткам. Предавахме мача на "Уембли", с Черна гора и Косово по нашата телевизия. Гледаха ги над 40-50 млн. души. За жалост, стадионът празен, много мачове им се насъбраха. Много сте далече. Много неща си поговорихме с треньорите в НСА. Бяхме подготвили тема, която е за атаката и как се завършват ситуациите в пеналтерията", каза Стоичков.

"Да се надяваме, че един ден някои от тях ще станат добри треньори и ще класират националния отбор на голям форум", добави Камата.