Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Христо Стоичков коментира гафа, който забърка БФС с евроквотите от “А” група. Както стана ясно, във футболната ни централа едва преди два дни обявиха за писмо от УЕФА, което е пристигнало през септември миналата година и се отнася за регламента за евроучастие на отборите ни. Наредбата на БФС гласеше едно, а от УЕФА са обявили съвсем друго. По-рано днес БЛИЦ ви информира, че Камата е получил елегантен намек да спре атаките срещу Борислав Михайлов. В поредното си изказване Ицо говори с далеч по-смекчен тон в сравнение с предишните няколко дни.

“Това писмо сме го получили септември месец, а днес не сме септември, днеска сме май. Кой има полза от това ли?! Който е беден. За да вземе някой друг лев. Три години сме лъгали футболисти, президенти, треньори, телевизии, всички сме лъгали”, заяви Стоичков по Нова телевизия.

“Като толкова си могат съдиите, да ходят по селата да копат краставици и да не се занимават с футбол. Нашият кандидат за президент на БФС е честен и богат, много по-сериозен и напреднал във всяко едно отношение, това е голямата разлика”, завърши Камата./БЛИЦ