Легендата на ЦСКА, Барселона и България Христо Стоичков реагира по любопитен начин на въпрос относно предстоящия конгрес на БФС. Камата представи днес бранда си "HS8", след което даде пресконференция.  

Стоичков демонстрира видимо нежелание да говори по темата за БФС. Все пак лаконично отсече: “Не съм видял нито блок маса, нито съм видял платформа. Когато ги представят, мога да дам мнение. Сега - няма как.”

Камата беше попитан за шансовете на ЦСКА и Лудогорец за влизане в групите на Лига Европа. Той подчерта, че не гледа мачове от българския шампионат, тъй като има много ангажименти.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Ако ЦСКА и Лудогорец се класират в групите, това ще е добре за българския футбол. Ще дойдат отбори тук и ще е празник за феновете. Виждате, че Базел допусна домакинска загуба, а Динамо (Брест) победи БАТЕ Борисов. Във футбола всичко е възможно, когато си мотивиран и концентриран", каза Ицо. 

"Няма как да гледам ЦСКА на живо, тъй като си заминавам. Нямам време", добави Стоичков.

"Всички видяхме, че малко не ни достигна в мачовете с Ейре и Уелс. Не си мислете обаче, че с Унгария ще бъде лесно. Ще видите. Като нямаме качество, какво класиране искаме? Въпреки това всичко е възможно. Стига да знаем как да го постигнем. Едно е обаче един футболист да играе приятелски двубой или мач без значение, съвсем друго е, когато гони резултат и класиране. Тогава има напрежение и е трудно", каза Камата по адрес на националния отбор.

Временният президент на БФС Михаил Касабов уважи събитието на Стоичков (Снимка: ГЕОРГИ КОЛЕВ/БЛИЦ)