Христо Стоичков вече е в ГДБОП за разпита на тема “черното тото” в България. Камата ще дава показания от 15:30 часа. Треньорът на Литекс дойде в службата към 15:18 часа заедно с помощника си Петко Петков и капитана Небойша Йеленкович. Групата обаче финтира журналистите и влезе през друг вход. След като слезе от автомобила си носителят на “Златната топка” за 1994 година се обърна към журналистите с думите: "Все още не съм с белезници" и имитира с ръце заключване с белезници.

БЛИЦ беше първата медия, която ви информира, че днес (4 октомври) Христо ще бъде разпитан за “черното тото”. Още преди няколко дни нашият екип разкри реакцията на Стоичков по повод извикването му в ГДБОП. Тогава легендарният футболист се пошегувал, че ще си купи белезници и раирани дрехи, за да не ощети държавата.

Фенове на ЦСКА дойдоха пред службата днес в подкрепа на Христо Стоичков. Привържениците разпънаха няколко транспаранта с надписи “Долу ръцете от U 19 (б.р. – имат предвид елитната юношеска група), “черното тото не е мит”; “У за “черното тото”; “Брак между Гърне и Бай Ганьо означава тото содомия”. По-късно феновете запалиха факли и фойерверки и създадоха атмосфера като на стадион пред сградата на ГДБОП.
ДРАГОМИР АНТОНОВ/БЛИЦ