ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Христо Стоичков опитва да запази футболната си академия в Етрополе, носеща името му. Както е известно, в китното балканско градче поради липса на финанси разпуснаха мъжкия отбор, който беше на едно от челните места в Югозападната трета лига. Бюджетът на Чавдар (Етрополе) беше драстично орязан след смяната на градската управа и идването на новия кмет инж. Владимир Александров, заменил Димитър Димитров.

Александров увери, че Футболна школа "Христо Стоичков" ще продължи да функционира. В тази връзка днес беше проведена среща в спортното министерство. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Съобщението от община Етрополе:

"Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров проведе работна среща с министъра на младежта и спорта Димитър Илиев, с министъра на образованието и науката Галин Цоков, с президента на родната федерация по волейбол Любомир Ганев и с Христо Стоичков. 

Александров запозна присъстващите с проблемите, с които се сблъсква относно спорта и образованието и изрази желанието си за тяхното развитие. 

Христо Стоичков изказа намерението си да работи в партньорство с Община Етрополе и да помага за развитието на футболната детско-юношеска школа в града. Илиев обеща пълна подкрепа от страна на министерство на младежта и спорта.

От своя страна Любомир Ганев изрази високата си оценка към мъжкия волейболен отбор на гр. Етрополе и заяви, че волейболистите имат реален шанс да се превърнат в един от най-добрите отбори в страната.

Министърът на образованието и науката Галин Цоков поздрави кмета на Община Етрополе инж. Владимир Александров за добре поддържания и съвременен училищен плувен басейн към СУ „Христо Ясенов“."

БЛИЦ припомня, че от школата на Стоичков в Етрополе тръгнаха Ивайло Чочев, Симеон Славчев, Антон Недялков, Димитър Евтимов и Божидар Краев, които са носили екипа на местния Чавдар.