Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Треньорът на Литекс Христо Стоичков е готов да хвърли кърпата във всеки момент. Камата се е отчаял от футболната действителност в България и усилено търси вариант да започне работа в чужбина.

Именно това е и причината да бъдат стартирани разговорите с ръководството на Локомотив (Москва) Стоичков да стане спортен директор. За сега обаче руския клуб само обмисля варианта и не смее да излезе с реално предложение. Стоичков пък се ослушва и за други възможности да започне работа зад граница, независимо дали като треньор или директор.

Това, което е отвратило Стоичков от футбола в България е най-вече посредствеността в повечето отбори. Въпреки намалените средства в Ловеч Ицо води отбора с радост, защото има възможност да работи с млади футболисти, а това му доставя голямо удоволствие. Допълнително удовлетворение получава, когато неговите възпитаници попаднат в младежкия и мъжкия национален отбор.

Нагласените мачове, съдийските тесли и други подобни фактори обаче са го отвратили и той иска да смени обстановката. Стоичков е преценил, че е по-добре да замине зад граница за известно време, вместо да се прави на вечния бунтар и да продължи да си навлича неприятности. Откакто започна работа в Литекс Ицо пожела оставката на Борислав Михайлов, а след това името му бе развято като знаме от Комитета за спасение на ЦСКА. И в двата случая обаче каузите зад които застава удрят на камък и затова той търси нов отбор.