Христо Стоичков отново отказа да коментира случващото се в българския футбол и по-специално в бившия му клуб ЦСКА. Камата посети днес стадион "Българска армия", за да дари в музея на "червените" реплики на двете най-ценни индивидуални награди в кариерата си - "Златната обувка" и "Златната топка".

"Знаете, че за малко съм България. Задачата ми е такава, че имах работа в Испания - почти две седмици, след това участвах на благотворителен мач в Ереван. Там прекарах четири прекрасни дни", обясни Стоичков след като излезе от Музея на спортната слава на ЦСКА.

"Сега само ще отскоча до село видя майка ми, ще мина и през баща ми, лека му пръст", добави Камата.

"Малко е свободното ми време, не следя какво става в България. Постоянно пътувам. Ето, сега бях в Испания, после до Ереван, прибирам се до Маями, след това пък отивам из Мексико. След две седмици пак трябва да съм в Европа. Ще ходя до Лондон да правя интервю с Жозе Моуриньо, което го изискват от телевизията ми. После отивам в Чили", обясни още Ицо.

Попитан дали би се върнал отново в ЦСКА, Стоичков отговори: "Знаеш ли какво ми е хубаво в Маями... топличко, а тук е студено."
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

ico_topka.jpg