Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Легендарният Христо Стоичков нападна за пореден път Борислав Михайлов. Камата говори след категоричната победа на Литекс с 6:2 срещу Локомотив (Пловдив). Въпреки успеха "оранжевите" остават извън евротурнирите.

“Докато Михайлов е там, това ще бъде реалността в българския футбол. Промяната трябва да бъде там, защото рибата мирише от главата, не от опашката. За жалост на много хора стана ясно, че явно е по-добре да вземеш пари, а не да си верен на приятел”, заяви Христо Стоичков.

“Днес е последният ми мач за първенството, от тук нататък, знаете, имаме да решаваме големи проблеми, знаете каква е ситуацията с г-н Ганчев. Призовавам министър Цветанов да бръкне малко в катрана, там където има много за пипане, в българския футбол, защото не можеш да нараниш човека, който най-много е дал за българския футбол. Когато си се насрал пред цяла България и целия свят, трябва да търсиш кардинални промени, но аз не му вярвам за нищо (б.р. – има предвид Борислав Михайлов), защото само изцапа нашето поколение”, допълни Камата.

“Аз съм доволен от мача, с оглед на това, което очаквахме ние, се получи. Агресивна игра, търсим победата от първия до последния момент. Ще чакаме да видим какво ще стане в другите мачове. Ние изпълнихме нашата задача, но когато не си изпълнил целта, тежи. Някои от футболистите ще гледат цяло лято европейско първенство други - квалификациите за влизане в групите на Лига Европа”, коментира представянето на отбора днес.

“Да си предадеш достойнството и най-големия си приятел...Явно нещата вървят някъде на другаде. Този човек го продаде за нещо, той си знае. Моето име е много, много над неговото, може да е президент, може да е всякакъв. По аерогарите ни спираха и питаха кой е този (б.р. – има предвид Борислав Михайлов). Това е голямата разлика между нас. Но когато предадеш достойнството и приятелството, това е друго”, допълни Стоичков

Камата коментира и пътуването на трима съдии, от които беше избран кой да води дербито между Лудогорец и ЦСКА: “Порнографията личи по лицата на този, който ги води – онзи с бялата косичка, симпатягата (б.р. – има предвид Костадин Костадинов).”/БЛИЦ