Новият наставник на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов беше разочарован след отпадането от турнира за Купата на България. "Канарчетата" отстъпиха на Славия и на реванша от 1/8-финалите - 0:1, и с общ резултат 0:4 бяха елиминирани от надпреварата. Мъри обаче не води "Ботев" в днешния двубой. Това стори помощник-треньорът Костадин Видолов.

Стоилов изгледа загубата от ложата, след което даде мнението си за двубоя. Освен това бившият национален селекционер обяви, че е наясно с имената, които иска да привлече през зимата. Както е известно, първият трансфер на Мъри в "Ботев" беше завръщането на Веселин Минев, който преди дни подписа договора си и отново ще защитава екипа на "канарчетата".

"Треньорският ми щаб е готов. Имам и списък с имена, които искам да привлечем, но не мога да ги коментирам в момента", лаконичен беше Станимир Стоилов.

БЛИЦ още преди дни ви съобщи, че Мъри е набелязал футболисти за привличане и дори ви обявихме някои от тях.

"Футболистите се постараха да играят. Теренът беше тежък. Явно резултатът от първия мач беше натежал доста. Създадохме положения, но за жалост не успяхме да реализираме гол. Имам представа за играта на "Ботев". Гледал съм 7-8 мача, имам идея за начина, по който се е представил отборът", коментира Стоилов.

"Ако имаше положителен резултат 1:0 в наша полза, можеше да се надяваме на нещо повече, но след като Славия поведе, вече беше много трудно", каза още специалистът.