Резултатът не беше най-важното нещо в този мач. Това заяви наставникът на "Ботев" (Пловдив) Станимир Стоилов след победата с 2:0 над Дукла (Прага).

„През първото полувреме имаше добра организация в нашата игра, имахме добри положения за гол, които не успяхме да реализираме. През втората част играта се разпокъса, но по ирония на съдбата успяхме да отбележим два красиви гола”, сподели пред "Гонг" Станимир Стоилов.

„Според мен има известно отстъпление от това, което видяхме като организация и дисциплина в предишната контрола с Корона. Положителното обаче е желанието за игра и резултата, така че във всеки мач имаме нещо положително”, каза Мъри.

След като бе критичен към играта в атака в предходната контрола с Корона, Стоилов коментира факта, че в днешата среща тимът му вкара два гола: „Не съм по-спокоен след тези два гола днес. Нищо, кой знае какво не се е променило. Просто реализирахме две ситуации.”

„Станислав Костов си удари главата с противников състезател. Все още не мога да кажа колко сериозно е положението му, но не вярвам да е много тежко”, продължи спецът.

Той изрази частично задоволство от това, което е свършено до момента по време на лагера в Кипър: „Не напълно, но съм доволен. С футболистите напредваме, но имаме още много какво да свършим. Важното е, че има желание. На този етап не очаквайте нови попълнения. Ако все пак излезе нещо интересно, тогава ще решаваме”, завърши Станимир Стоилов.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ