ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Tреньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за клубната телевизия от Дубай, където "сините" са на подготвителен лагер. Мъри коментира и привличането на Рикардиньо и Кристиан Димитров.

"Смятам, че всички футболисти са се постарали първо да починат и после да изпълнят програмата, която им бяхме дали. Надявам се да са в добро състояние. Виждат ми се амбицирани, мотивирани да работят. Клубът се постара да осигури максимални условия като качество от всякакво естество за подготовката, така че ние също трябва да се готвим по най-добрия начин", каза Стоилов.

"Изборът на Дубай е най-важното, че няма да има лоши дни, няма да има затваряне на терени и пропускане на мачове. Времето е винаги добро. Малко се преекспонира тази тема, защото разликата с Турция вече е съвсем минимална. Цените навсякъде станаха високи", подчерта специалистът. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Стоилов коментира и привличането на Рикардиньо и Кристиан Димитров - "Двамата трябва сами да намерят мястото в отбора. Не желая предварително да казвам добри или лоши неща. Надявам се да се впишат в отборния стил и начин на игра. Важно е да имаме колектив на терена. Двамата идват с горе-долу общи амбиции. И двамата са имали проблеми с намирането на игровия си ритъм. Кристиан дълго време не е играл. Сега е моментът и да потренира, и да започне да играе, за да достигне нивото, което може. Смятам, че има голям потенциал, който още не е разкрил. Рикардиньо нямаше чак толкова много игрови минути в Гремио и в отбора, в който беше преотстъпен. Той също има мотивация да намери себе си и да покаже най-добрите си игри".

"Имаме да подобряваме доста неща - и в атака, и в защита. Продължаваме да работим. Всеки от играчите, които са тук на лагера с Левски, има накъде да се развива. Ако всеки добави по малко, отборът ще изглежда още по-добре. Tрябва да радваме хората с добра игра. Левски вече сглоби млад отбор, който има бъдеще. Този тим в най-лошия случай през 2023 г. ще може съвсем спокойно да се издържа от постъпленията от продажби на играчи. Вече казах, че миналата зима нямахме оферти за наши футболисти, а сега има такива за милиони", каза Стоилов.  

Попитан дали ще има изходящи трансфери, Мъри обясни: "На този етап, ако има предложение, което устройва клуба, всеки играч може да бъде продаден. Ако се осъществи изходящ, ще търсим и входящ. Има огромна бройка млади играчи на по 16-17 години, които са тук и се готвят при най-добрите условия. От тях също зависи, защото времето си минава. Левски трябва да показва млади играчи, но пък не трябва всичко да става даром. Много често при мен младите играчи получават големи реверанси и подаръци, така че е време тези подаръци да се върнат с пълната сила към отбора и към футболния клуб Левски. Искам младите да работят много". 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК