ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА - ТУК!

Станимир Стоилов обяви след излизането си от срещата с ръководството на “Ботев” (Пловдив), че договорът му с клуба още не е факт, но всичко ще приключи до края на деня. Мъри обеща да разкрие повече подробности на насрочената за утре пресконференция.
 
Бившият треньор на “Левски”, Литекс и националния отбор е без работа повече от година. За последно той беше начело на кипърския Анортозис, но беше освободен през миналата есен.
 
“Договорът все още не е факт. Днес до края на деня всичко ще приключи, уточнено е почти всичко. Все още се водят разговори между моя представител и клуба, но те за някои технически неща. Утре ще има официална пресконференция, на която ще ви кажем подробности”, заяви Стоилов.
 
“Поканата, която имам от ръководството, е да започна работа от 1 януари. Не знам кой ще води днешната тренировка на “Ботев” (Пловдив). Това ще го реши управата на клуба”, допълни бившият национален селекционер.
 
“Първите преговори почнаха в неделя, а вчера ми се обади и собственикът Цветан Василев. Да не прибързваме. Когато всичко е ясно, ще бъде обявено официално. Дали Костадин Видолов ще остане в клуба и други подробности ще научите утре”, завърши Мъри.