“Представихме се слабо. Сякаш бяхме дошли на разходка, а не да играем мач”, бяха първите думи на треньора на “Ботев” (Пд) Станимир Стоилов след загубата от “Левски” с 0:2 на “Герена”.
 
“Заслужено загубихме. Отдавам поражението на умората. Много мачове ни се натрупаха напоследък. Цикълът сряда-събота за съжаление днес ни се отрази повече от негативно. Именно заради умората направих корекции в стартовия състав, но и това не ни помогна.
 
Има и друга причина за загубата. Прекалено се бяхме успокоили, след като отстранихме “Левски” в турнира за Купата на България. Нашата цел си остава участие в европейските клубни турнири наесен. До края има още мачове в първенството, а да не забравяме, че продължаваме и за Купата”, добави наставникът на пловдивчани, чиято оставка не бе приета от ръководството на “Ботев” и той ще продължи да води тима.

"Отборът ни не беше излязал с нагласа да играе мач. Разговорът ни с г-н Цветан Василев през седмицата беше ползотворен. Нищо особено не сме си приказвали. Аз винаги съм имал увереност в моите способности. Щом съм приел да остана в “Ботев”, ще се боря да постигнем възможно най-доброто. Не видях достатъчно агресия и желание за победа. Някой после да не се чудят защо ще си заминат след края на сезона. Днес получиха шанс да се докажат", добави Мъри.