Локомотив София и Славия имат директен спор за място в четворката, която ще се бори за плейофа за Лигата на Конференциите. MEGABOOST от inbet за дузпа или червен картон в съботното дерби.   

Двубоите между двата столични клуба винаги представляват интерес и често предлагат победител. От началото на миналато десетилетие съществуват само две равенства. 1:1 през миналата година и 0:0 от ноември 2009 година. Тимовете се впускат със зъби и нокти към победата, така че ни предстои нещо интригуващо, когато и залогът е висок.

„Железничарите“ се стремят да се реваншират на феновете си, а какво по-добро от победа над кръвния враг. Жестът е необходим, след като отборът на Данило Дончич няма победа у дома от 5-и август, когато начело беше Стойчо Стоев.

Златомир Загорчич и Славия винаги е добра комбинация. „Белите“ са в подем и имат само една загуба в последните си 9 мача в първенство.

Конкуренцията за Европа би била жестока, но място между 7-о и 10-о носи и спокойствие. Цел, която отива на столичните клубове.

Вниманието в подобни срещи винаги пада върху лидерите, а именно такъв се явява Галин Иванов от Славия. Той има 3 гола в дербито и общо 4 срещу Локомотив София.

В inbet са налични  завишени коефициенти и MEGABOOST за съботното дерби в Първа лига:

  • Гол или асистенция на Галин Иванов – 2.50
  • Дузпа или червен картон в мача – 2.05
  • Над 4.5 корнера за Локомотив София – 1.80
  • Над 4.5 корнера за Славия – 2.05
  • Димитър Митков или Тони Тасев да отбележи по всяко време – 2.30

Успехът за „железничарите“ е оценяван на 3.05, а ставката за успех на гостите е 2.44. Равенството е с коефициент 3.00.

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/