Треньорът на Левски Славиша Стоянович коментира първата контрола на тима от подготовката в Хърватия. "Сините" загубиха с 1:2 от словенския Домжале

"Сами сме си виновни, два пъти загубихме концентрация. Доволен съм от първото полувреме, не съм доволен от втората част. Трябва да сме по-бързи, по-отговорни. Това е. Имахме положения, за да затворим мача при 1:0. Но не бяхме концентрирани. Трябва да работим върху реализирането. Както се случи, съперникът имаше статични положения и обърна мача. До 60-ата минута съм доволен. Трябваше някои играчи да изтърпят да са на терена 90 минути. Чакаме нови играчи, дано дойдат по-скоро", каза Стоянович пред клубната телевизия на Левски.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"До момента всичко планирано е направено. Играчите дават максимума на тренировка. Но това, което правим на тренировка, трябва да го правим и на мача. Нормално е. Аз съм искам нови играчи. Ребин Сулака трябва да дойде утре. Близо сме до договорка с още един футболист. Ако имаме нови, то те трябва да са по-качествени от сегашните. Не трябва да взимаме играчи от Youtube или по снимки. Трябва да имаме повече информация за тях", подчерта спецът.

"Аз не искам да губим или завършване наравно. Така трябва и играчите да мислят. Когато резултатът не е добър, трябва да се атакува. Футболът се играе 90 и повече минути. Доволен съм от младите. Трябва спокойствие и да се работи. Да не бързаме, да не се претоварим, да чукнем на дърво. Слушат младите", добави Славиша Стоянович.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021