"Емблемата на ЦСКА вдига и умрял от гроба", отсече Стойчо Младенов на пресконференцията след загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград.

"Опитахме се да се борим за победата, има разлика в отборите. В най-трудната година се опитахме да се противопоставим на най-богатия клуб. Заслужено е Лудогорец да са шампиони. С подкрепата която имат, опитахме да се противопоставим. Имат 30 равностойни футболисти. За да победим - това което правим не е достатъчно. Който каквото си иска да говори. Гледам мача и това, което правя, е най-правилното. Емблемата на ЦСКА вдига и умрял от гроба. Благодаря, че имам такива футболисти. Браво на момчетата", похвали своите Стойчо Младенов, който веднага след мача хвърли вината за поражението върху Неманя Милисавлевич, който сгреши при гола на Йерун Луму, както и обяви, че Апостол Попов ще понесе наказание заради червения картон, получен в края.

"В съвременния футбол се инвестират много пари. Титлата е решена, дори преди този мач. До края имаме 3 мача и трябва да ги изиграем както подобава на ЦСКА. Независимо, че сме се класирали за Лига Европа, трябва да играем до края на шампионата на ниво. Ще дойде време, когато ще успеем да пречупим Лудогорец", убеден е Младенов.

"Влизане в тройката е голям успех за нас. На тези състезатели с червени сърца трябва паметници да им вдигнат на "Армията". Гордея се с моите футболисти", добави Екзекутора на Ливърпул, който този сезон изведе ЦСКА до четири поредни победи в първенството срещу вечния враг "Левски".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА