Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов скочи на свои футболисти след загубата с 0:1 от Лудогорец, която отказа "армейците" от битката за титлата. Спецът атакува Неманя Милисавлевич и Апостол Попов след поражението в Разград. Двамата сгрешиха при гола на Йерун Луму в 89-ата минута, когато Апата получаваше медицинска помощ извън терена и сърбинът трябваше да покрива холандеца в наказателното поле пред Райс Мболи, но не го направи и се стигна до така ценното попадение за домакините.

"Загубихме заради детинска грешка. Една ситуация, при която Апостол Попов не успя да се върне навреме. Детинска грешка просто! Милисавлевич излезе от зоната си и ни вкараха гол. Тръгна да се сменя с Апостол Попов точно по време на атаката и по този начин зоната остана празна. Това е недопустимо", недоволстваше срещу своите специалистът.

"Апостол Попов ще бъде наказан заради поведението си, бъдете сигурни. Този червен картон в края", ядосваше се Младенов след двубоя в Разград.

"Имам претенция в една ситуация, при която Минев трябваше да бъде изгонен. Но тук какво да говорим за съдийството - тук фаулче, там авантажче...", изрази претенциите си Стойчо Младенов към съдията Ивайло Стоянов.

"Няма морален шампион. Лудогорец са заслужен шампион с милионите, които харчат и с помоща, която получават от всички страни", каза още наставникът на ЦСКА.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА