Всички в ЦСКА приемат мача с Лудогорец като лична кауза. Това разкри треньорът на "армейците" Стойчо Младенов. Дербито между "червени" и "зелени" е следващата събота, 22 ноември, от 16 часа на стадион "Българска армия".

"Мачът с Лудогорец го приемаме много лично - както аз, така и целият клуб. Ще проведем една война, една жестока битка и ще видим кой ще надделее. Във футбола нервите никога няма да приключат. Нормално е да има провокации, напрежение и интриги. За съжаление в българския футбол има повече интрига отколкото действителност, но това е състоянието на българския футбол", каза Младенов.

Наставникът призна още, че е доволен от контролата с Локомотив (Горна Оряховица), независимо че ЦСКА загуби с 2:3.

"Проведохме седмичен цикъл, програмиран за мача с Лудогорец, и днес беше тренировка-контрола, от която се възползвахме максимално. От една страна беше добре тежкият терен, един мач за сила. От друга - малко или много усложни нещата и даде възможност за повече грубости, които съдията с многото картони опита да пресече. Не съм изненадан от нищо.

Дадохме възможност на хора, които по-малко играят, особено на юношите, да вземат участие и да продължат своето развитие на пътя, по който са поели. Искахме да избегнем грубите единоборства, защото всеки футболист ни е важен. Имаме четири важни мача и бях притеснен, но се радвам, че мачът завърши без контузии и в двата отбора."

"Горна Оряховица е червен район и с това наше присъствие се надявам да сме ги зарадвали. Сигурен съм, че е така. В Козлодуй и Горна Оряховица почувствахме тази топлина, уважение и обич между фенове и отбор. ЦСКА продължава да е най-голямата марка, най-популярният клуб в българския шампионат, а и не само в България."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите