Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде оценка за есенния дял на сезона. “Червените” завършиха с равенство 1:1 срещу Локомотив София.

“Липса на концентрация и като не вкараш, ще ти вкарат. Не мисля, че ще е борба за третото място, продължаваме да имаме шансове за титлата. Ако ние имаме агресия, която показахме предишните 6-7 мача, запазим това нещо и го подобрим, имаме шансове. Колеблива есен, куп проблеми и причини, които допринесоха за слабо точковия актив, който имаме в момента. Няма цесекар, който да го удовлетворява второ, трето или четвърто място. Единствено, което би ме радвало, е първото място. Така че е излишно да коментираме. Но за да сме на тази ситуация всички знаете какво се случи в последните шест месеца в ЦСКА. През какви перипетии минахме, какви проблеми имахме. В последните месеци нещата са такива, каквито трябва да бъдат”, коментира Стойчо Младенов.

“Не е тайна, имаме интерес към Камбуров. Човек, който може да ни помогне много, както го направи Чиликов през сезон 2007/08”, допълни Екзекутора на Ливърпул./БЛИЦ