Стойчо Младенов остана доволен след равенството 2:2 на ЦСКА с унгарския Дебрецен в контрола. Треньорът похвали Емил Гъргоров и новото попълнение Гуидо Ди Вани, които бяха в основата на първия гол на аржентинеца.

„Добро първо полувреме. Добра дисциплина от тактическа гледна точка. През второто полувреме нормално, когато се направиха доста смени, играта се понакъса. Изненадващо за мен е, че допуснахме два идентични гола, в ситуации, в които никога не сме постъпвали по този начин. Подвоумихме се и при двата случая дали има засада или не и ни вкараха. Хубаво е, че тези неща стават в контролите и ще можем да ги коригираме“, заяви Стойчо Младенов.

„Даваме еднакъв шанс на всички. Колкото се доближаваме до шампионата, кръгът от футболисти за титулярен състав се стеснява. Който се представя по-добре, на него ще се разчита. Имаме още две контроли, в които ще играем с хората, които ще започнат и първенството“, допълни Екзекутора на Ливърпул.

„Всеки централен нападател като отбележи, това му дава самочувствие и спокойствие. Атаката за гола стана фантастична. Разиграха бързо с двойни пасове. Още в първата контрола, в която играха заедно Гъргоров и Ди Вани, ви казах че има синхрон и разбирателство, което за мен е истинско удоволствие. Синхронизацията между добрите футболисти се получава бързо. Всички в отбора харесват Ди Вани, а и той се интегрира бързо. В това отношение можем да бъде само доволни“, продължи специалистът.

„Виждам голяма промяна и в Косоко. Няма го това несериозно отношение от миналия сезон. Надявам се това да продължи така, защото ако е такъв, какъвто беше през първия полусезон, няма смисъл да продължаваме да работим. Радвам се, че се отнася сериозно и се влага в мачовете и тренировките. Предпочитам да не коментирам темата с Венци Христов. Много се преекспонира. Нека се приберем в София и ако и тогава няма развитие, можем да коментираме. Предпочитам да коментирам работата, която вършим тук“, завърши Стойчо Малденов.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА