Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов прие с усмивка жребия за четвъртфинала в турнира за Купата на България. „Червените“ ще срещнат Лудогорец, а това ще бъде един от трите мача между двата тима в периода от 10-и февруари до първата седмица на март.

"Мач като всички останали. Суперкупата, Купата, първенството – много мачове ще изиграем с този противник. Изглежда, че през пролетта ще бъдат само мачове с Лудогорец. Това е най-добрият противник, който можем да изтеглим и това е един мач, в който ние ще видим на какво ниво сме. Надявам се и ние да бъдем във върхова форма за четвъртфинала, за да стане един интересен мач и който е по-добър, да победи", заяви Стойчо Младенов.

"Как оценявам полусезона на нашия отбор? Можеше и по-добре, защото загубихме точки там, където не трябваше. Разбира се, че адаптацията на новите хора беше много трудна, някои не успяха да се аклиматизират към клуба. Това са нормални неща във футбола", допълни Екзекутора на Ливърпул.

"Наясно сме със селекцията, която трябва да се направи. Работи се в тази насока, надявам се всичко да бъде успешно за нас. Постовете? Тези въпроси към треньора", коментира легендарният нападател.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024