Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изригна преди дербито с "Левски", заявявайки, че съдията Николай Йорданов е определен под натиск. Легендата на "армейците" даде пресконференцията си преди сблъсъка на алеята пред стадион "Българска армия".

"Ако има някакво напрежение, то е еднакво и в двата отбора. Надявам се да спечелим в неделя и да увеличим още повече преднината си на върха", пожела си Младенов.

"Нека не коментираме равния резултат, никой не го търси. Не само ние, а и те искат победата. Тези мачове остават в историята, всеки иска да бие. Имам необходимата информация за противника. За съдията - молех се да не ми зададете този въпрос. Знаете много добре кое ни е най-голямото притеснение, след като вече сме били ощетявани от него. Знам под какъв натиск е бил определен той, но повече не искам да коментирам. Ще видим какво ще стане в неделя. Той е добър съдия, надявам се да се справи", заяви Стойчо Младенов.

"Трети отбор иска да се облагодетелства. Знам под какво напрежение се намира в момента съдията, но му вярвам", каза още наставникът на ЦСКА, добавяйки, че единствено Петър Стоянов от футболистите му има контузия преди неделния сблъсък с "Левски".

На въпрос дали тежат на ЦСКА деветте поредни победи в “А” група, Стойчо Младенов отговори: “Дай Боже да станат 10, Господ ви чул и да са 14. Ние се стремим да взимаме мачовете, за сега успяваме, дано успяваме и занапред. Всичко зависи от нас, от ръководство и футболистите. Сигурен съм, че ако ние получим нужната подкрепа, ще се справим на 100%. Не съм такъв човек да провъзгласявам нещата предварително. Предстоят ни достатъчно мачове, още нищо не е решено. Ще ви кажа нещо откровено. Във футбола днес, което е истина, утре е лъжа, да знаете, така че човек трябва да очаква всичко”, завърши Стойчо Младенов.

БЛИЦ припомня, че на 15 август 2008 година Николай Йорданов свири две скандални дузпи за Сливен в домакинството им на "армейците", които паднаха с 1:3. На "Герена" реферът също е персона нон грата. Той свири скандален мач на "сините" с Литекс през есента на 2009-а, когато изгони двама играчи на тима. "Левски" има само 8 победи от 20 мача под ръководството на този рефер. Йорданов води два мача на "сините" през настоящия сезон - загубите от Черноморец и от Лудогорец на "Герена".
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ