Ръководството на ЦСКА организира коледно парти за завършек на 2014 година. По-рано днес в изискан столичен хотел се събраха голяма част от шефовете, треньори, футболисти, ветерани и фенове. Стойчо Младенов също каза няколко думи, след като преди него това направиха Александър Томов и Петър Манджуков.

"Без това ръководство, без Томов, Тодоров, господин Манджуков, без помощта на тези хора, ЦСКА нямаше да бъде това, кето е днес. Ние си вършим задълженията, а те бяха да побеждаваме, да възстановим имиджа и авторитета на ЦСКА. Мисля, че до голяма степен го направихме с голяма любов към марката и клуба. Не напразно непрекъснато повтарям, че тази марка е нещо различно, че който мине през ЦСКА остава белязан за цял живот", заяви Стойчо Младенов.

"Благодаря и на другите хора, които помагат, особено на нашите фенове. Тяхната помощ беше най-важна през тези две години - подкрепа, подкрепа и пак подкрепа във всеки един мач. Ние бяхме отборът с най-голямо посещение. Това е нашата най-голяма сила и мощ и именно чрез тях ние можем да си възвърнем базата и стадиона. Дай Боже следващата година да бъде по-успешна за нас. С божията помощ клубът да се стабилизира във всяко едно отношение", допълни Екзекутора на Ливърпул.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ