Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след загубата от Локомотив (Пловдив) с 1:2 в контрола. Екзекутора на Ливърпул отново коментира слуховете, в които го обвиняват, че взима комисионни от трансфери.

“Вие сте грамотни хора и знаете правилата на УЕФА. При 1 неплатена заплата всеки може да разтрогне. Можех отдавна да съм го направил по вина на клуба. В този труден момент... приятелите се познават в такива трудни моменти. Аз съм един от хората, които милея за клуба. Комисионните – пуснах изявление, което не мисля повече да коментирам. В този момент аз не мога да се защитя, защото има неща, които не мога да кажа, мога да бъда санкциониран, уволнен и много неща, които могат да се случат. Разочарован съм от някои ваши колеги, направо ги съжалявам и ето, кръстя се, нека Господ да им прости грешките, които допускат. Имам банкови сметки и в България, и в чужбина. В понеделник получих всички извлечения от банковите си сметки и там вътре е посочено какви транзакции са направени. Ако ръководството иска, мога да им го представя. Както и евентуално на новото ръководство, ако дойде такова в следващите два или три месеца. Ако някой се докопа до моите банкови сметки и внесе суми, ще ги приема, имам нужда от пари. От тук нататък, ако влязат пари отнякъде, ще ви почерпя, да знаете”, заяви Стойчо Младенов.

Треньорът заяви, че не е наясно къде ще играе ЦСКА следващия си домакински мач. “Не съм човекът по ремонтите и всичко останало. Аз отговарям за отбора, тренировките и мачовете. Ако ме натоварят с други неща, съм готов да ги приема, няма проблеми. Никого няма да гоним, да знаете, така го напишете. Никого от тези, които са с договори, нямаме такова намерение. Отборът ще стои по-добре, имаме цели, които ще ги гоним до дупка. Гоним първото място, защото всичко друго е провал. От тук нататък се надяваме нещата да стават по-добри. Имаме потенциал, нищо, че има разлика в точковия актив. Важното е да се създаде спокойствие”, завърши специалистът./БЛИЦ