Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от агресивната игра въпреки загубата от румънския Виторул (Констанца) с 1:2 в контрола в Турция.

“Имаше агресия, което беше положително. Агресивността на противника беше подплатена и със съдийска помощ. Не е важен резултатът, хареса ми агресивността на противника и начина, по който ние искахме да отвърнем. Умората си казва влиянието. Имаме състезатели в защита, има конкуренция”, заяви Младенов.

“Говори се и се пише за някаква война, която не съществува. Нормално е един треньор да изисква и да претендира. Нормално е да искам да имам по-добри футболисти. Липсват ни халфове, нападатели. На този етап ги нямаме. Надявам се, че ще подобряваме нивото, дали ще бъде достатъчно да постигнем целите си, не знам. Ултиматум не съм поставял, искам да се доуточня, няма ултиматуми. Да, имах желание новите играчи да пристигнат днес или утре, но такива засега няма. Надявам се да дойдат, за да работим повече време заедно. Да мога да ги използвам поне в последната контрола в Турция. Нямаме никакво време. Не всичко зависи от мен и Ваноли, нещата се решават много по-нависоко, всичко зависи от преговори и т.н”, коментира още наставникът на “червените”.

“Дай Боже Мораес да остане, всичко хубаво стана през него. Не е необходимо да повтаряме каква класа притежава той. Тези пет дни, в които не е тренирал, му се отразиха. Надявам се с характера и желанието, които притежава, да влезе в ритъм. Видяхте, че дори и не във форма притежава страхотна класа”, каза още Стойчо Младенов.

Треньорът коментира и предстоящите мачове в Лига Европа. ЦСКА ще се изправи срещу победителя между ФК Баку и Мура (Словения). “Нека изчакаме, но мисля, че ФК Баку ще продължи. Ще съберем още информация за втория мач и ще се подготвим. Нека мислим първо за нас, първо нашата къща да бъде подредена. Засега все още сме разхвърляни.”/БЛИЦ