Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се появи на „Българска армия” час, след като футболистите започнаха да пристигат за началото на зимната подготовка. Специалистът се спря при медиите, преди да влезе на стадиона.

„Виждате, ако останем тук, при какви температури трябва да работим. Затова отиваме в Анталия, където ще имаме девет контроли общо за целия лагер. Програмата на подготовката ще бъде напълно ясна до края на седмицата. Лагерът е малко дълъг, но футболистите са професионалисти и ще се справят”, започна Младенов.

На въпроса дали всичко извън първото място ще бъде провал за ЦСКА, Стойчо отговори така: „Знаете какви са целите на ЦСКА, надяваме се новата година да бъде по-успешна от старата. Не искам да надувам допълнително и излишно балона и да създавам напрежение във футболистите”.

Младенов бе попитан дали има конфликт с някои от акционерите в клуба и по-специално фамилия Манджукови. „Ако вие продължавате да вярвате на една лъжлива медия, всички знаем коя е - "кетъринга", продължавайте... Аз също съм акционер и нямам никакви проблеми с никого. Решаваме всичко в екип и мисля, че това, което сме постигнали до момента, е правилно”, заяви треньорът на ЦСКА.

На въпрос за финансови задълженията към футболистите и треньорския щаб, Младенов отвърна: „Попитайте горе ръководството, но не смятам, че тази тема трябва да я разискваме днес. Смятам, че клубът се стабилизира във всяко едно положение през изминалата година и ще продължим да го правим.”.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ