В ЦСКА започва чистка след срамното отпадане от Мура. “Червените” направиха само 1:1 на реванша от Втория квалификационен кръг на Лига Европа и напуснаха евротурнирите. След мача вчера Стойчо Младенов се закани, че ако остане в отбора, ще “реже глави”.

Договорите на Раис Мболи, Сивард Спрокел, Тодор Янчев, Христо Янев, Петър Стоянов, Николай Дюлгеров, Коста Янев, Благой Макенджиев и Нилсон Антонио ще бъдат прекратени. Капитанът ще бъде помощник треньор в щаба на Стойчо Младенов и ще влиза на терена в краен случай.

Шефовете няма да привличат Райс Мболи, който все още не беше подписал официално договор за връщането си. При положение, че ЦСКА няма да участва в евротурнирите е преценено, че от стража няма нужда.

Двама чужденци с високи възнаграждения в отбора - Нджонго Присо и Килиън Шеридън, са поставени в трансферната листа и при първа оферта ще бъдат продадени./БЛИЦ

Играчите, с които ще се водят преговори за прекратяване на договорите:
Райс Мболи, Сивард Спрокел, Тодор Янчев (става треньор), Христо Янев, Петър Стоянов, Николай Дюлгеров, Коста Янев, Благой Макенджиев и Нилсон Антонио

В трансферната листа:
Килиан Шеридън, Нджонго Присо