“Радвам се след победата. Тя дойде закономерно с оглед на факта, че през второто полувреме подобрихме чувствително играта. През първата част не стояхме добре на терена. Всъщност, вече в няколко мача поред – както в контролите, така и в Бургас срещу Черноморец, започвахме мудно и плахо. Сега това се повтори и ние бяхме длъжни да направим необходимите корекции”, призна треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след победата с 3:0 над Славия на “Армията” в шампионатна среща.
 
“С влизането на Галчев и Тони Силва играта ни се промени. Заиграхме динамично, със смяна на местата на външните ни офанзивни футболисти”, добави Екзекутора на Ливърпул.
 
“Питате ме за титлата? Вижте, ние сме реалисти! Нека не мечтаем, а да мислим мач за мач. Предстои ни вечно дерби. Няма да излезем с мисълта, че ще ни бъде лесно. Напротив. Защото има много примери в историята на мача между “Левски” и ЦСКА, когато тимът, който е играл по-силно, е губил. Давам ви за пример какво се случи в реванша за Купата през декември”, завърши Стойчо Младенов.