След като привлече Александър Младенов, втородивизионният Етър си осигури услугите и на по-малкия брат от футболната фамилия - Стойчо, научи БЛИЦ. Още при подписването на договора със Сашо написахме, че шефовете на втородивизионния клуб искат да привлекат и Стойчо Младенов-младши. В крайна сметка това стана факт в днешния ранен следобед. Стойчо, който е роден през 1985 година, пристига във Велико Търново като свободен агент. За последно халфът игра в Берое (Стара Загора).

Засега техният баща Стойчо Младенов си отмаря. Легендарният наставник си тръгна от египетския ЕНППИ преди месец и обяви, че иска да няколко месеца да бъде извън професията. Въпреки това упорито се говори, че не е изключено съвсем скоро той да се завърне на треньорския пост.

Междувременно Етър привлече още един футболист днес. Това е мароканецът Карим Мосауи, който идва от скромния холандски Фортуна (Ситард). Любопитното е, че той също е продукт на школата на Фейенорд, откъдето "виолетовите" вече взеха Патрик Самба и Сам де Меестер.