Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи група от 20 футболисти за гостуването на шампиона и лидер в класирането Лудогорец, както и отправи предупреждение към съперника. Интригуващият мач от 36-ия кръг на "А" група e утре от 19:15 часа в Разград. Лудогорец има аванс от 4 точки пред "червените" и мач по-малко от столичани.

Единственият проблем пред Стойчо Младенов за тежкото гостуване е наказанието на Жереми Фо-Поре. Иначе в игра се очаква да се завърне капитанът Валентин Илиев, който не е играл повече от три седмици заради контузия на коляното, която получи в контролата с Локо (Сф) на 4 април. При това положение наставникът ще прави промени в защита, като вариантите за заместник на наказания Фо-Поре на левия бек са Апостол Попов, Венцислав Василев и Неманя Милисавлевич. Последният има най-голям шанс да заеме мястото на французина.

ЦСКА загуби и трите си срещи с Лудогорец през този сезон. "Червените" дори не са отбелязвали гол в последните пет официални двубоя срещу разградчани и се надяват утре да сложат край на тази лоша серия.

"ЦСКА изпълни целта си този сезон", заяви Стойчо Младенов.

"Имаме възможността до утре да изчистим и да избистрим тактиката и поведението на отбора. Надявам се човекът, на когото ще заложим за позицията на Фо-Поре, да се справи", добави пред НЮЗ7 специалистът, който заяви също, че с класирането за евротурнирите, мисията, поставена пред отбора, е изпълнена. Сега обаче предстои ново предизвикателство - визита на Лудогорец, като Младенов предупреди шампионите.

"ЦСКА не е за подценяване. Дори и в тежкия момент през лятото знаехме, че с много труд и много любов ще се подобряваме във всеки изминал момент и наистина това се случи", смята Стойчо.

Младенов каза и какво да очакват феновете на ЦСКА оттук до края на първенството: "Това, което досега виждаха – едно пълно себераздаване и излизане за победа във всеки един мач."

Група на ЦСКА за гостуването на Лудогорец:
Райс Мболи, Стоян Колев, Здравко Илиев, Стивън Сънди, Тодор Янчев, Джаксън Менди, Тони Силва, Неманя Милисавлевич, Валентин Илиев, Мартин Петров, Ивайло Чочев, Апостол Попов, Омар Косоко, Венцислав Василев, Емил Гъргоров, Брайън Ереро, Иван Маркович, Пламен Крачунов, Антон Карачанаков, Иван Стоянов

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ