Стойчо Младенов коментира поредната атака срещу ЦСКА, свързана с лиценза. По-рано през деня се появи информация относно възможността УЕФА да накаже клуба с лишаване от участие в евротурнирите за следващите 3 години. След това Александър Томов заяви пред БЛИЦ, че това е платена провокация, а по-късно и клубът излезе с официална позиция.

"Това е същата шайка бандити, които искаха да ликвидират и погребат ЦСКА. Ние ги знаем кои са, бих ги схрускал на минутката. Това не е нещо ново за нас. Нормално е да се пречи, но не по този начин. Те са същите, които сега създават спекулации. Всичко около нас продължава с пълна пара. Мен лично това ме мотивира, но дали мотивира състезателите е друг въпрос", заяви Младенов след двубоя.

"Колкото по-напред в класирането, толкова по-добре. Знаете, че в историята освен първото място всичко друго е провал и трагедия. От ситуацията, в която тръгнахме обаче, всичко е геройство. Няма друг клуб в България, който да се изправи по такъв начин и да направи такъв сезон. Никой няма да има силите да го направи", допълни треньорът на ЦСКА.

"Днес ни липсваше остротата, не бяхме достатъчно напористи. Не забравяйте, че днес се изправихме срещу един от най-силните, може би най-силния отбор в България като потенциал, като организация и стабилност. Ние имахме ситуации, особено тази на Тони Силва. Липса на опит и самочувствие му попречи да отбележи. Имайки предвид останалата част от играта, напълно равностоен мач и законемерен резултат", завърши Стойчо Младенов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА