Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен и похвали футболистите след категоричната победа с 4:1 срещу Черно море в 25-ия кръг. За днешния успех на “червените” два гола реализира Жуниор Мораес, един добави Борис Галчев, а Христиан Попов се вкара автогол. За гостите от Варна от дузпа се разписа Георги Илиев.

“Не всеки ден не се виждат пет гола в един мач. Постигнахме целта си, трите точки. Искам да изкажа радост и щастие, 12-ия играч е налице, всички фенове са тук, това ме прави щастлив. Това беше целта, да бъдем едно цяло, ръководство, отбор, публика, всички да теглим в една посока. С играта си момчетата показах, че заслужават подкрепа и уважение, истински благодаря на феновете, че все повече и повече идват на мачовете”, заяви Стойчо Младенов.

“Създадохме много голови положения, вкарахме 4 гола, можехме да реализираме още толкова. Самият резултат ни даде възможност да заиграем по-освободено, да направим в някои моменти по-красиви комбинации. Има още много какво да променяме, и днес се видяха проблеми, които трябва да изчистим. Времето ни беше малко, но и за това кратко време показаха спортен интелект”, добави наставникът.

Стойчо Младенов коментира и предстоящото дерби с “Левски” другата седмица: “Това е мач като всички останали, с малко по-различен заряд. Отиваме като на война, концентрирани с всички сили, да се бием и да спечелим. Между “Левски” и ЦСКА никога не може да се определи кой е фаворит. Изявите и точковият ни актив ни дават по-голямо самочувствие. Всичко е въпрос на чест, да излезеш победител срещу най-големия противник на всички нива. С всичко възможно ще търсим да си постигнем победата. Историята показва, че няма фаворит, не може единият отбор да се фаворизира, другият да остане на заден план. Коренно различен мач, само този, който не го е играл, не знае за какво става въпрос.”/БЛИЦ