Стойчо Младенов поздрави футболистите след победата на ЦСКА срещу Берое с 2:0. Двубоят от 13-тия кръг се игра на Националния стадион “Васил Левски”. И двата гола реализира Мишел Платини.

“Концентрирахме се напълно за днешния мач, направихме това, което трябваше. Победихме и от тук нататък мислим за следващия мач. Знаехме какво могат Берое, те имаха своите добри моменти, но ние бяхме много по-добрият отбор”, коментира Стойчо Младенов.

Запитан, дали не е малко публиката на стадиона, Екзекутора на Ливърпул, отговори: “Аз съм благодарен и на това, което направиха феновете днес. Подкрепиха отбора, благодаря им искрено, защото те са хората, които спасяват клуба в трудни и кризисни моменти. Чест им правя. Излизаме вече от тази ситуация, но предпочитам да не коментирам тази тема. Ние трябва да гледаме сами себе си, работим и чакаме следващия мач с Лудогорец за Купата. Виждат се вече някои хубави неща, работим правилно и израстваме. Бихме желали да имаме по-голяма вариативност, да имаме хора, които да влязат и да не се почувства излизането на другия.”

Стойчо Младенов коментира и актуалната тема около спонсорството на “Газпром”, които ще наливат пари в “Левски”: “Не съм аз човекът, който да коментира тези неща. Финансово стабилните клубове се броят на пръстите на едната ръка. Имаме финансови проблеми и затова се опасяваме още някой футболист да не избяга като Пакурар. А не остават малко мачове. Успяваме да се справяме, надявам се да бъдем обединени до края на сезона. Не е тайна за проблемите, които съществуват. Надявам се, че ще ги разрешим.”/БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА