Стойчо Младенов коментира равенството 1:1 срещу Черно море във Варна в мач от 8 кръг на "А" група.

"За съжаление не заслужаваше да загубим. Това беше един мач, който от никаква ситуация ни вкараха гол. След изритана топка допуснахме грешка, която случи точно на нас, точно в този момент, в който не трябваше. Второто полувреме много се накъса играта, всяка спорна топка се даде инициатива на Черно море. Допуснахме нелеп гол, но важното е, че отборът се развива и играе добре и се надявам точките да се увеличават. Надявам се да не губим повече точки по този начин. Дефакто това, което Черно море загуби от "Левски" (загуба с 0:1 в София), днес си го взеха", заяви Стойчо Младенов след мача.

На въпрос, не се ли прибра отборът рано, за да пази резултат, Младенов заяви: "Не, не се дръпнахме прекалено рано. Просто Жоан Фелипе отпадна физически, а от там и Буш. През седмицата той пък имаше проблеми, възстановихме го от контузия. Те отпаднаха физически и беше нормално да бъдат заменени в един момент към края на срещата."

"Дивиш има нужда от подкрепа, не само моята, но и на колегите си и феновете. Случва се, гледаме напред и трябва да го подкрепим. Вратар е от класа и в крайна сметка станалото станало. Вальо Илиев влезе с проблеми в глезена, но той е този, който искаме да виждаме. Изигра двубоя на високо ниво пълни 90 минути. Той е доказан биткджия и боец и тук имам най-малки проблеми", допълни още Младенов.

"ЦСКА е на мястото, на което трябва да бъде и трябва да го удържим. Знам, че ще бъде трудно. Знам българската действителност каква е, и вчера, и днес, всеки си има мнение за определени мачове. Имаме класата и възможността да бъдем първи в класирането и ще се опитаме да останем там. Най-много отива на ЦСКА да бъде на първото място", завърши Екзекутора на Ливърпул./БЛИЦ

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите