Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели след нулевото равенство с Черно море в двубоя от 3-ия кръг на "А" група, че "червените" все още не са отбор.

"Гледайки поотделно мачовете, само в първия заслужавахме да победим (б.р. - равенството 0:0 с Локомотив (Пловдив). Все още не можем да се наречем отбор. Самите ние не се познаваме, все още го правим в хода на първенството", каза Младенов веднага след двубоя с "моряците".

"Сглобихме един отбор, който все още не е стъпил здраво на краката си, за да контролира играта и резултата. Всички виждате, че отборът още не е готов. Стараят се момчетата, но знаете, че когато краката ти не те слушат, нещата не се получават и трябва воля и характер. Това обаче не става с един мач. Опитваме се и работим тази насока да подобряваме нещата. Все още не се познаваме. Не искам да го коментирам, защото някои мислят, че се оправдаваме. Положителното е, че имаме единици, върху които можем да градим и да слагаме основата. Липсва ни увереност, липсва ни да бъдем по-напористи, но всичко това ще дойде", продължи Младенов.

"Трябва да проявим търпение и разбиране. Всички мачове са тежки. Не знам кога ще започнат да ги слушат краката. Може би като навлязат във форма. Не смятам за необходимо да коментирам стартовия състав с вас. Аз съм в контакт денонощно с тях и знам най-добре кой е най-готов да започне. Предпочитам да не коментирам повече съдийството. Доволни сме от съдиите в последните мачове, но мисля повече да не коментирам", добави наставникът на ЦСКА.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ