Легендарният футболист и треньор на ЦСКА Стойчо Младенов изгледа двубоя срещу Локомотив (София) – 2:2. БЛИЦ по-рано през деня ви информира, че Стойчо се е прибрал от Египет и ще наблюдава двубоя на Националния стадион “Васил Левски”.

“Мач като мач, не ми отива на мен да коментирам на какво ниво е ЦСКА. Като се замисля явно трябва да се намери човек да удари с юмрук по масата. Няма цесекар, който да не го боли, но така стоят нещата. Не е лесно да се прави селекция, още по-трудно е да се прави отбор. Учудват ме празните трибуни и много неща, не мога да вземам отношение, нито да променя нещо”, каза Стойчо Младенов.

“Аз съм треньор по футбол, професионалист и си гледам работата. Колко се справям, вие сами виждате. Нека да ги пресечем веднага тези спекулации, имам си ангажименти, прекъсване в шампионата на Египет за 25 дни и използвах пет от тях, за да дойда да си видя семейството и да свърша малко работа. Да донеса малко късмет на ЦСКА, но не се получи. Те си имат треньор и ръководство”, коментира Младенов на въпрос дали може да се върне отново на “Армията”./БЛИЦ